COZUMEL, MEXICO

COZUMEL, MEXICO

Velkommen til eksotiske San Miguel de Cozumel i Mexico med turkisblått hav så langt vi kunne se. Temperaturen var ca. 30 plussgrader og det samme var vannet.

Cozumel er en øy og en kommune i det karibiske hav utenfor østkysten av mexikos yucatánhalvøya, overfor Playa del Carmen. Den er adskilt fra fastlandet ved Cozumel Channel og ligger nær Yucatán Channel. Øya lever av turisme med aktiviteter som dykking og snorkling. Den største byen på øya er San Miguel de Cozumel.

Cruisebåtene lå i kø i havna og det var en strøm av turister i hele havnepromenaden. Ønsker man å se mest mulig anbefaler jeg å bestille en guidet tur på nettet, eller melde seg på turen skipet arrangerer. Vi gjorde ingen av delene men gikk rundt og snuste inn Mexicoluften i varmen.

Barene lå tett og det var full party i enkelte av dem. Det var skikkelig sydenstemning ala grisefest på Mallorca på 80 tallet, og det trakk inn turistene.

Underholdning på strand promenaden.

Vi fant oss en bar nederst ved havna der vi hadde utsikt til havet og båtene. Bordene hadde skilt med STOP and RUN som fortalte kelnerne om vi trengte påfyll eller ikke.

Mexico hadde selvfølgelig egen butikk for boots. Her var utvalget enorm og jeg måtte bare prøve! Jeg fant nesten maken til de jeg selv gikk med på 90 tallet.

Vi forlot Mexico og dro til siste stopp på turen som var Cuba. Følg med og les om Fantastiske Havanna i magiske Cuba. For en opplevelse denne turen var!

Havanna , mest kjent som La Habana , er Cubuas hovedstad og er med sine 2,2 millioner innbyggere Karibiens største by.

Rossibella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.