Fantastiske Karibien

Fantastiske Karibien

Jeg fikk endelig et av ønskene mine oppfylt, og vi dro til Karibien i februar i år. Verste vintermåned her nord, og jeg jublet over å slippe snø kaos og kulde noen uker.

Vi bestilte turen en stormfull høstkveld, og valget ble MSC Cruises. Cuba var høyt på ønskelista sammen med flere andre spennende øyer.

Vi forlot gladelig snø og kulde i Oslo, flybytte i Munchen, og landet søndag ettermiddag i Miami lokal tid. Hotell hadde vi booket på Miami Beach, for jeg hadde et sterk ønske å se beachen hvor min gamle helt Don Johnsen hadde spilt inn mange av sine filmer. Hotellet var veldig fint og hadde store rom og lå i et trygt område. Vi var ute om kvelden og kjente på USA lufta og spiste en ekte amerikansk hamburger.

Shoppinggaten Collins Avenue er hovedgaten på Miami Beach. Denne måtte vi bare oppleve med all støyen og trafikken som var der. Prisene var nesten like høye som hjemme, og det var en himmelsk opplevelse med vindus-shopping og cafebesøk i gågaten Lincoln Road. Her var et utallig spennende boutiqer og små utecafeeer.

CRUICE

Søndags ettermiddag kom og det var med spenning vi sjekka inn på C/S Armonia, og sa farvel til Miami for noen dager.

Når man har drømt om en ting i mange år, virker det nesten ufattelig når man endelig står midt i det. Vi kom oss på lugaren og starta på oppdagelsferd på skipet som hadde 2800 passasjerer, noe som betegnes som en liten båt.

Middag hadde vi på siste bord setting om kvelden, og var tildelt faste plasser i en flott restaurant med hvite duker. Her havna vi ved samme bord med et kjekt par fra Bergen som vi hadde mye selskap med resten av turen. Skipet hadde forskjellige type barer, casino, svømmebasseng på utedekk, trenings- og spa avdeling og ikke minst et flott teater hvor det var underholdning hver kveld. Maten og drinkene var himmelsk og det morsomste var å få kvitteringen hvor det alltid stod 0 dollar. Dette fordi vi hadde kjøpt drikkepakke som anbefales. Vinene vi fikk servert ombord var for det meste italienske og var like gode som i Italy.

Det var fantastisk å sitte opp på øverste dekk og skue over det blå- turkise karibiske havet mens vi nippet til deilige røde og grønne drinker . Glemt var all snø og kulde !

Vi skulle i land på forskjellige øyer. Følg med i neste innlegg så får du høre om alt det spennende vi opplevde på Jamaica og de andre øyene.

Rossibella

2 thoughts on “Fantastiske Karibien

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.