LYKKEBOBLER

LYKKEBOBLER

Hva er lykke?

Lykke, happiness, lycka eller hva vi kaller det for. Lykke for meg er alt fra boblende dråper til en biltur, eller en morsom samtale med Martin. Det kan også være en hyggelig kveld med jentene, hvor latteren og det meste bobler over. Lykken er når jeg får røde roser og en Italiano Rosso av min kjære! Enkelte ganger kan det være en låt på radioen som får meg å føle intens lykke, og tanken på hvor bra jeg egentlig har det. Dette til tross for snø, kulde, og savn etter sol og varme! Noen ganger blir jeg veldig lykkelig av alle gode venner jeg har, og at vi har mulighet å samles over god mat og gode viner! Veldig ofte kan vi damer shoppe oss lykkelig, især om man er i Italia, hvor sko og veske butikkene ligger i kø og roper etter deg!

Lykke kan være en god Brunello fra Toscana. Denne troner på toppen av toscansk vinhierarki, og representerer sammen med barolo og barbaresco det ypperste innen italiensk vin .

Brunelli

Lykke kan være å oppdage en vinbar på et gatehjørne i vakre Roma, eller rett og slett å ha muligheten til å dra til Roma!

Vinbar i Roma

Kanskje kan lykke være å bade i penger, men det blir antagelig bare i drømmene. De rosa drømmene, med alle de millionene jeg tenker på som jeg gjerne skulle fått tak i.. Men hadde jeg blitt lykkeligere? Lykken kommer ikke dalene fra himmelen og ikke millionene heller! Hva gjør oss lykkelig da? Hva får oss til å boble over av entusiasme og sveve på en rosa sky? Hva får oss til juble mens snøstormen uler rundt ørene og vi forbanner været i nord i høylytte toner? Hva gjør vi for å bli lykkelig?

Min elskelige gamle mormor sa alltid at Lykken er å være takknemlige for det vi har, og ikke det vi ikke har!

Vi er alle vår egen lykke smed, og alle er ansvarlig for sin egen lykke!

Hva om vi alle kunne stoppe opp litt og la det synke inn over oss! Kanskje ble vi mer lykkelige i hverdagen, for mesteparten av vi damer er også kjent for å shoppe oss lykkelig!

Rossibella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.