Mitt Italy – del 1

Mitt Italy – del 1

Del l

«Jeg er født under feile himmelstrøk».

Hva gjør jeg langt mot nord på nesten 70 grader når jeg føler meg mest hjemme blant grønne olivenlunder og Italiano Rosso? Ja, hvem vet hvor jeg havner om noen år når vi emigrerer til varmere lender.

Italia og Toscana står mitt hjerte nærmest. Første gang jeg besøkte Firenze for mange år siden ble jeg overveldet av følelsen, her har jeg vært før! Dette skjedde midt på en piazza i Firenze, og det er min sannhet ! Jeg har vært der både i forbindelse med «business and pleasure», og det er alltid like fantastisk å komme tilbake dit.

Jeg har vært så heldig å bli kjent med fantastiske Italienere, siden jeg har arrangert gruppeturer med mat og vinkurs i Firenze. Jeg har besøkt spennende små byer i Toscana. Jeg har også jobbet både i – og med denne landsdelen tidligere, og Italienerne er et elskelig folkeslag.

Pisa, Lucca, Sienna og St. Gimignano er flotte små byer i Toscanaregionen, og vi har besøkt dem alle. Vi har vært på vinsmaking og spist gode lunsjer, samt vært på pizza Marathon på en av mine favoritt-vingårder rett utenfor Firenze. Vi har også besøkt Greve in Chianti – en liten by i vindistriktet Chianti nærmere bestemt i hjertet av distriktet «Chianti Classico» i regionen Toscana.

Jeg skal fortelle dere mer om flotte Toscana som jeg er så glad i, men dette kommer i del ll.

Nyt kvelden, jeg vil benytte anledningen til å gratulere Italia med dagen, da det er landets nasjonaldag i dag. Jeg har flagget på bordet, og roper som de fleste gode Italianere «Salute e La festa delle repubblica» !

Her er bilder fra tidligere turer, og mer kommer i del ll. Følg med i neste innlegg, og les om alt det spennende vi opplevde !

Ciao Rossibella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.