Nord Norge som tidsfri sone?

Nord Norge som tidsfri sone?

Hvordan lever vi her oppi nord? TIDSFRI SONE I NORD! Hva er det?

Sommarøy klarte det .. men klare vi det i resten av Nord-Norge også?

Øy-væringene ler og syns det er fantastisk at stuntet har fått sånn effekt, for dette var uventet selv for oss her i nord! Men hva gjør man ikke for å lokke til seg turistene?

PR- stuntet som Innovasjon Norge stod bak, fortalte at Sommarøy skal etablere en «tidsfri sone i nord» ! Nyheten har gått verden rundt, og Sommarøy blir heiet frem for de kaster klokkene og kvitter seg med tiden! Planen var å få flere turister til Nord-Norge, og ideen er unik!

Hurra for påfunnet og hurra for Kjell-Ove Hveding på Sommarøy!

Jeg elsker denne øya, og drar gjerne så ofte jeg kan hit for å lufte hodet, både i storm og midtnattsol . Sommeren er festivaltid, og den beste av dem alle er Bluesfestivalen i juli når solen skinner døgnet rundt.

Det er så fantastisk at tiden gjerne kunne stått stille en uke eller to!

Hit kommer flotte artister som fremmer det blåsvarte budskapet mens lokalbefolkningen stiller seg bak. De organiserer og bygger campingplass på rekordtid. Vi ligger i telt hele helga! Ja, du leste rett, men egentlig sover vi ikke så mye, for man kan ikke sove bort sumarnatta!

Vi la oss i sola på morraskvisten, men måtte bare gi opp i 30 graders varme mens fluene våkna til liv. Vi la oss heller i gresset og betraktet soloppgangen mens det grydde til atter en flott dag.

Nyte, det kan vi nordlendinger til gangs! Vi trenger ikke Innovasjon Norge når vi har midtnattsol og nordlyset som blafrer på himmelen og tidsfrie soner i nord!

Forskjellen på nord og sør er mange, og gjestfriheten er nok en av dem. Kom til Sommarøy, kom til oss! Turistene drar hit i hopetall, og nyter de flotte strendene og midnattssola som skinner i 2 mnd., når sommeren er på sitt beste.

Det finns mange vakre plasser i området rundt Tromsø, og de lever med naturen tett på.

Jeg vil gjerne fortelle resten av verden hvor vakkert det er her i Nord, når solen skinner dag og natt! Vinteren har nordlyset og snøstormene som preger det meste av våre liv.

Ferden går videre, men kor ska vi reis?.

Ciao Rossibella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.