Gøy på landet!

Gøy på landet!

Livet er så mye mer avslappende og gresset så mye grønnere på landet.

Ja, sånn er det bare! Jeg var på kjøretur på landet i går i strålende solskinn og frisk deilig luft. Vi passerte bygda Ramfjord og dro til Andersdalen som ligger en times kjøring fra byen. Her var jeg noen ganger på besøk som barn. Alt er så annerledes nå. Så mye vakrere, grønnere og mer eksotisk. Rart hvor alt endrer seg med årene, eller kanskje det er jeg som har forandret meg?

Selv kyrne var søtere og gresset var frodigere enn før.

Fjellet og åkrene var grønnere, mens jeg husker dem som irriterende gress sletter som ga meg store allergiplager.

En skigard vare evig… Den stod også her da jeg var barn.

Fjæra med masse tang og noen steder lange sandbanker.

Enkelte hus har alltid stått der, selv om jeg ikke husker dem!

Kanskje dette kan være en idé til nytt hus her nord når jeg selger og flytter til varmere lender. De lyseste sommernettene vil jeg ha her, men ellers vil jeg nyte solen og vinen i varmen istedenfor å fryse meg gul og blå i vinterstormen!

Vakker natur og blått hav. Har jeg sett dette før?

Elven og blomstene på min barndoms strand er både klarere og kaldere nå enn før.

Dette var litt mimring fra barndommens rike, men alt er så mye grønnere og mer eksotisk nå enn da.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 20190711_154115-1400x681.jpg

Kanskje jeg flytter på landet de få månedene jeg vil bo her i Nordens Paradis.

Tenkebenken er noe alle burde sette seg på engang i blant og vurdere livets mange fasetter.

Kor ska vi reis no? Heng med så får du se..

Ciao Rossibella

Reklame. Hi-Fi klubben sine fantastiske produkter, trykk her; https://ndt5.net/c/?si=14266&li=1613256&wi=335441&ws=&dl=

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.