Yggdrasiltunet Gårdshotell

Yggdrasiltunet Gårdshotell

Det fins en nydelig perle rett utenfor Tromsø, ca 45 min fra flyplassen .

Yggdrasiltunet Gårdshotell på Bakkejord lokker med hjemmelaget mat og atmosfære. De har en fantastisk beliggenhet høyt oppe med stjerne utsikt i en vakker Nord-Norsk natur. Dette er også et perfekt sted for å se nordlyset.

Stedet drives av Maria Søbstad og mannen Eivind Halsnes, og de bor i mannens hjemgård på plassen som de har bygd om for noen år siden .

Hovedhuset består av resepsjon, restaurant, dusj og dagligstue. Gårdsbutikken i kafeen selger forskjellige håndlagde spennende ting som flott lokal keramikk og kroker fra smeden i bygda. Jeg fant også håndlagede såper fra et kloster i Trondheim, samt nydelige såper fra Søgne, og økologiske oljer og kremer fra vekstsenteret i Danmarks. Nydelige ting og gavetips!

Gårdshotellet består av forskjellige typer rom /hytter, og de fleste med en fantastisk utsikt til naturen og dyrene som lever fritt på området. De har hester, kaniner, høner, sauer, vær samt en kosete gårds katt.

Kafé polar i hovedhuset serverer hjemmelaget mat, også inspirert fra andre kulturer. Her får man sunne deilige retter og gode kaker. Navnet på kafeen er oppkalt etter mormorens café og gjestehus i Tromsø i 1940.

Konferanserommet er stort og lyst med plass til ca 20 personer , og i 2 etg. fins en flott og hjemmekoselig stue med stjerne utsikt over himmel og hav.

Vi fikk omvisning på gården og etterpå en nydelig lunsj med verdens beste fiskesuppe fra Sveits, og oppskrifta var selvfølgelig hemmelig.

Grillhus og jazussi er en selvfølge og kan absolutt anbefales. Tenk å sitte i et varmt deilig bad og nyte nordlyset som flagrer om himmelen . For en fantastisk opplevelse!

Her fant selv jeg freden og roen, og vi som bor i nærheten kan også nyte landtlivets herligheter bare en kort kjøretur fra byen .

Det kommer gjester hit fra hele verden, og noen kommer tilbake for de elsker denne plassen. Jeg forstår dem så godt!

Reklame ; Takk til Maria på Yggdrasiltunet Gårdshotell for omvisning og deilig lunsj, jeg kommer garantert tilbake hit. www.yggdrasiltunet.no

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 20191018_145645-1400x681.jpg

Kor ska æ reis no? Følg med så får du se ..kanskje det er tid for litt varme igjen..

Ciao Rossibella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.