Happy nytt år!

Happy nytt år!

Vel overstått jul! Håper dere alle har kjent julefreden og nyta de stille dagene uansett hvilken himmelstjerner som skinner på dere.

Vi har hatt ei nydelig hvit jul og feiret med barn, barnebarn og venner.

Det er alltid store forventning til jula, gavene og maten, så det viktigste budskapet kan ofte forsvinne i all travelheten. Vi kan vel alle bli litt flinkere å ta vare på hverandre og spesielt de som ikke har det så bra. Det skal ikke så mye til, kanskje en telefon samtale til en som ikke har familie og sitter alene, eller stikke innom å si hei og ta en kopp kaffe! Noen ganger er det så lite som skal til for å glede en annen.

Hva med de som sliter psykisk? Klarer vi å fange opp de rundt oss , kanskje det er noen i vår vennekrets, eller en i familien som sliter! Gjør vi noe for å støtte dem eller pårørende, som vi burde?

Ta vare på hverandre, så blir verden et mye bedre sted å være.

En av mine nyttårs forsetter er å gjøre mot andre som jeg vil andre skal gjøre mot meg!

Årskavalkade.

Det har vært et flott og begivenhetsrikt år, med spennende opplevelser og nye reiser. Det har også vært noen triste og tunge stunder, rett og slett fordi jeg lever Livet!
Jeg har møtt mange flotte folk og knyttet nye vennskapsbånd på tross av landegrenser og kulturer. Jeg har også mistet venner, nettopp for det er livets gang!
Det er vanskelig å oppsummere alt jeg har opplevd. Jeg har bladd gjennom mange tusen bilder, og er veldig takknemlig og optimistisk for fremtiden.
I mellomtiden får vi gjøre oss klar til nytt år og tenke litt på de som ikke har det så godt, og prøve å gjøre en liten innsats.
Carpe Diem 💙 og ha en fin siste søndag før det nye året.


Kor skal æ reis no? Heng med. Så får du se … Planene er mange, så elle melle…

Ønsker alle mine lesere et riktig godt og spennende nyttår! Takk for at du følger meg, følg meg gjerne på Facebook og Instagram også.

Ciao Rossibella

4 thoughts on “Happy nytt år!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.