ABIP is gone ?

ABIP is gone ?

Bare en kort oppsummering siden media allerede har bringt saken frem i lyset.

Gårdagens innlegg finner du her; https://www.rossibella.no/2020/02/med-eller-ute-av-abip/

Kursene fortsetter, og de er nå over 100 deltagere har vi fått bekreftet. Vårt ønske er å fortelle om det vi har opplevd, så ingen andre treng oppleve det samme! Vi er som sagt ei gruppe med mange misfornøyde, men det er flere vinklinger som foreløpig ikke er kommet frem i media. Dette ønsker jeg ikke å ta opp her uansett. Jeg har mine følelser rundt dette, og det er både tungt og trist siden jeg kjøpte et opplegg som ikke viste seg å være det jeg ble forespeilet.

Livet mitt går videre, og jeg blogger fordi jeg syns det er moro, og for at jeg elsker å fortelle om steder jeg har besøkt og skal besøke.

Jeg vet at Mette som leder gruppa har følt seg litt alene med alt dette, men vit at vi er mange flotte kvinner som står sammen, og alle vi støtter henne! Jeg vil gjerne støtte henne med at jeg går ut offentlig, og jeg vet at de andre kommer etter meg.

Mette Ask er en flott dame som snart skal bli mamma igjen . Les hennes spennende historie her;

:/metteask.blogg.no

Reisen i livet fortsetter, og jeg blir også å skrive om ting som opptar meg, og brenner for.

Akkurat nå brenner jeg for sol og hvite strender, og er jeg riktig heldig og snill pike, får jeg opplevelse det om ikke alt for lenge!

Bildene jeg legger ut i dag, er de som ligger mitt hjerte nærmest, uansett om det er fra Nordens Paris eller det store utland.

Følg med i neste kapittel! Ingen vet hva morgendagen bringer.

Kor skal vi reis no? Heng med så får dere se til hvilket kontingent ..

Ciao Rossibella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.