Med eller ute av ABIP?

Med eller ute av ABIP?

GE MÆ STYRKE er et nord-norsk ordtrykk som jeg bruker i mange sammenhenger.

Det nye året kom med klarvær, raketter blandt gode venner, og masse spennende turer er under planlegging denne våren.

Som noen vet tok jeg et «kurs» for å lære å blogge i fjor vår. Min nysgjerrighet overgikk den dårlige magefølelsen jeg hadde før jeg betalte for kurset. Dette skulle lære meg å blogge, og ikke minst lære meg det å lage en blogg. Kursleder var en kjent blogger, og jeg var happy for å være en av de «utvalgte» som fikk plass. Jeg var ganske grønn, og var ærlig på det siden jeg ikke hadde blogget noe tidligere, bare puttet mine skriverier i en skuff. Jeg hadde store forhåpninger som jeg alltid har når jeg betaler penger for et kurs, men denne gang ble jeg dessverre skuffet.

Jeg gikk ut av ABIP kurset i juli 2019, og vet det var et klokt og eneste riktige avgjørelse for meg.

Jeg skal ikke gå inn på alt som skjedde, og kunne ha skjedd, men ønsker med min lille epistel her å tone flagg hva jeg mener og står for!

Jeg lar meg ikke hersje med, og jeg forlanger å få valuta for pengene når jeg kjøper en vare, i dette tilfelle et kurs. Mine spanske aner slår krøll, og jeg klikker i vinkel, når jeg hører om urettferdighet og grådighet!

Jeg hadde heldigvis alt skriftlig av det jeg hadde blitt lovet, så valget å trekke meg ut var enkelt.

Jeg er samtidig veldig glad for at flere fra kurset fant ut det samme, og at vi endelig går videre med saken. Man lærer så lenge man lever! Dette er en lærepenge at jeg alltid bør følge magefølelsen og min intuisjon. Jeg vet innerst inne at når noe høres for godt ut til å være sant, ja så er det mest sannsynlig ikke sant! Ingen lunsj er fri!

Kunne jeg skrudd tiden tilbake hadde jeg aldri brukt penger på et så uprofesjonell opplegg. Istedet hadde jeg dradd på skrivekurs til Spania som først tenkt. Kanskje den anledningen byr seg senere, og at jeg får med meg en av mine reiseglade venninner som planlagt.

Tur til varmere lender er snart på trappene, så følg med så får du se hvor jeg havner denne gang.

Nå kaster jeg alle dårlige vibber bak meg og fortsetter med å ta bilder og skrive blogg. Dette er blitt en kjær hobby som gir meg mye glede. I tillegg har jeg fått mange nye og spennende venner.

Alle er sin egen lykkesmed, og alle har vi et valg i livet. Jeg har tatt mitt valg og det tør jeg stå for.

Legger ut noen bilder som jeg har delt på Instagram siste tiden, og som viser hvor vakkert det er i Nordens Paris tross snø og kulde.

Så hvor går turen denne gang? Heng med så får du se om det blir snø eller sol og hvite strender?

Ønsker alle med eller utenfor ABIP en strålende uke med mange fine mennesker rundt deg.

Ciao Rossibella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.