CABO VERDE – del 4

CABO VERDE – del 4

SAL som er en av 10 øyer på Kapp Verde ligger utenfor Senegal – Afrika kysten.

Her kan du lese de tre forgående innleggene om øya;

Siste uka bestemte vi oss for en katamaran tur på havet som varte i mange timer. Det var en flott opplevelse, og vi fikk se mye av kystlinja og alle de hvite strendene. Vi så mange nybygg og hoteller som ikke var ferdige, så innen 5 år vil nok øya bli like populær som Kreta, Mallorca og andre turiststeder.

Odissee som katamaran hete, var ikke av nyeste dato, men hva gjorde vel det? Vi hadde panoramautsikt i herlig sol og fønvind, og bemanningen var en fantastisk gjeng som midt under seilasen underholdt oss med afrikanske toner. Jeg måtte selvfølgelig være med i bandet, men det egner seg ikke på trykk her.

De innfødte er et stolt folkeslag og en blanding av europeisk og afrikansk herkomst. De elsker å danse, og det var mange forskjellige dansegrupper rundt om på de forskjellige barene. For en nydelig eleganse og stil de hadde, så jeg hadde ikke mye å stille opp med min rumba og linedance!

Jeg elsker de hvite strendene og reiser gjerne tilbake til Kapp Verde. Vi fant et flott hotell med perfekt havs utsikt som vi skal bo på neste gang. Kan man ønske noe mer enn å spise en nydelig middag mens havet bruser til Afrikanske rytmer?

Kor ska vi reis no? No stress! Det er ikke lett å vite når og hvor neste tur går i disse korona tider, men i mellomtiden må dere gjerne titte innom bloggen min. Ta vare på hverandre og hold dere hjemme inntil videre!

Ciao Rossibella

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.