Rossibella; Hvem – hva – hvor?

Jeg er Marianne-Rossi Aas fra Nordens Paris.

Landet der sør ligger mitt hjerte nærmest! Det vakre landet med det klingende språket og de høylytte røstene betyr noe helt spesielt for meg.   Første gang jeg var der, skjønte jeg plutselig at her hadde jeg vært før. Det er iallefall min sannhet!

Jeg er over midtveis i livet og er født en stormfull sommerdag i Nordens Paris, noe som garantert har prega meg hele livet.  

Litt «Søraluft» med noen år i tigerstaden vekket min reiselyst enda mer! Den gang solgte jeg Kina og Asia.

Gjennom hele oppveksten fikk jeg høre at jeg hadde «temperament som en Spanjol», men jeg skulle bli voksen før jeg skjønte at det var i ordets rette forstand.

Sagnet forteller at en av mine forfedre drev i land i Gryllefjord en kald vinterdag, og Spanjolene bosatte seg der og spredte sine gener på Eventyrøya.

Jeg har tatt min mormors pikenavn, som er en viktig del av min identitet!

Jeg har en flott sønn som heter Martin-Rene på 25 år. Han betyr veldig mye for meg, og vi har en nær relasjon!

Jeg har mange venner og færre veldig gode venner, et stort sosialt nettverk, og ellers lever jeg det gode liv i en vakker landsdel.

Reising er min store lidenskap, så jeg og min samboer Jan, farter så ofte vi har tid og anledning. Reiseskildringer fra nære og fjerne strøk blir det som preger bloggen og mine sosiale kanaler mest.

Hva har jeg gjort;

Jeg har jobbet med salg og folk hele livet, så er nok det jeg kan mest! Butikk og salg preget oppveksten min, og senere i livet prøvde jeg det selv. Det har runne mye sand i havet siden den gang, og jeg har prøvd meg på mange ting, men aldri angret og sett meg tilbake. Veien blir til mens man går!

Jeg har vært innom forskjellige bransjer som reklame, bank, event, handel & kontor, butikk og agentur, kontaktperson for utvekslingsstudenter fra hele verden, støttekontakt for kommunen, guide, og ikke minst Reiselivsbransjen som har gitt meg så utrolig mye opp gjennom årene.

En av hobbyene mine er gode viner. Den største hobbyen er å arrangere turer til vakre Toscana med gode viner og italiensk matlagingskurs i vakre omgivelser.

«Når det lukkes en dør, Åpnes det alltid flere nye dører» . Dette har vært et av mine livsmotto som jeg prøver å leve etter.

Siden jeg elsker å ta bilder, vil jeg fortelle og vise hva jeg har opplevd, samt litt synsing om livet generelt, om gode viner & boblende dråper.

Jeg er født under feile himmelstjerner har jeg alltid sagt! Kalde nord er for kaldt for meg, og sne og is kan jeg ikke fordra! Tiden er snart inne å finne et varmere sted å overvintre på. Forslagene er mange, og valgene enda flere. Kanskje har vi funnet vårt paradis som ligger bare noen få år frem i tid.

Heng med så får du se hvor ferden går videre..

LEV MENS DU GJØR DET. ELSK MENS DU TØR DET.

Ciao Rossibella

6 thoughts on “Rossibella; Hvem – hva – hvor?

 1. Hei Marianne
  Gratulerer så mye med egen bedrift!! Flotte sider og nydelig skrevet.
  Så interresant å lese om ditt opphav, og navnet til din mormor . Og tøff sønn fu har! Skal huske på deg – hvis vi skal til Toscana

  Klem Randi 🤗

  1. Tusen takk Randi så hyggelig at du synes det! Er både spennende og interessant! Har alltid likt å skrive og endelig turte jeg dele det! Ring meg gjerne om både Toscana og andre steder! Håper det er bra med dere, treffes plutselig der sør!
   Klem fra nord

 2. Heia Marianne!
  Høres spennende ut 🥰 Det er rart hvordan livet blir til mens man går….
  Masse lykke til med bloggen og livet 🌹Stor klem.

  1. Kjære Tina, Tusen takk så hyggelig! ja Livet er skjørt,
   så «Lev mens man gjør det, og Elsk mens man tør det»! hils og kanskje møtes vi snart! stor klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.